26.4.11

Sant Jordi abroad

Aquest any Sant Jordi ha caigut en mig de la Setmana Santa, i això ha estat la pitjor cosa que a editorials, llibreters i entusiastes de la festa ens podia passar (a part de la pluja, és clar!). Però qui es resisteix a quedar-se a casa per celebrar el Sant Jordi enlloc de marxar uns dies fora? Jo no, i això que a mi m'encanta passar la tarda d'aquesta diada passejant pel mig de Barcelona, malgrat les multituds..... veient paradetes i trobant coneguts de manera casual....

Tanmateix, tot i no estar per la meva ciutat, Sant Jordi ha estat celebrat com mana la tradició. Llibre pel J. i les nenes, i rosa (collida directament del roser pel propi J. per les nenes i per mi.... i per fer-ho extensiu, roses per totes les dones de la família, encara que per elles no signifiqués res..... tot i que estic sgeura que d'aquí a quatre dies diran que la tradició de regalar una rosa per Sant Jordi és seva de SEMPRE....., com diuen ara que la festa del seu patró Sant Jordi s'ha celebrat DES DE TEMPS IMMEMORIALS AMB UN PETIT PARÈNTESI DURANT 40 ANYS.... i que el dia del llibre amb parades al carrer l'han també celebrat SEMPRE.... ainsssss aquests manyos!).

2 comentaris:

  1. M'has fet riure ;-))

    Reeeeees, que la festa és nostra i ben nostra!!

    ResponElimina
  2. Assumpta, m'alegra fer-te riure.... però no sóc jo, sinó la sang manya que córre per les meves venes... i és que ells són així, i nosaltres som com som, pel dia dels nostres patrons treballem i ens sembla festa. Bon dia de Montserrat!

    ResponElimina