14.10.11

Un dia lliure, please...

Després de sentir l'altre dia la meva cosina P. que encara té a la "seva disposició" 32 dies de vacances (i quan dic DIES, vull dir DIES LABORALS), no puc més que tenir una "sana" ENVEJAAAAAAAAAAAAAA.

Jo en vull!!!! Encara que només sigui UN. Vull descansar de la feina....

Tenir un dia per mi! Un dia entre setmana, per poder mirar tranquil·lament que tinc a l'armari, triar-ho, fer bosses per la parròquia i anar-me a comprar alguna cosa. Per poder bloguear, faceboquear i tuitear sense miraments. Per poder anar al meu ritme. Per poder... jo què sé.... ser lliure?????

Però, no. No el tinc. Ja he fet totes les vacances de l'any. Ainsss!!!!

4 comentaris:

  1. Ta cosina és mala gent: :) algú que, a aquestes alçades de l'any te tants dies de vacances com ella, hauria de fer bandera del silenci.

    ResponElimina
  2. 32 dies? de debó? no serà que fa més hores que un rellotge?

    intenta buscar-te aquest dia, encara que no tinguis vacances, un diumenge només per tu.

    ResponElimina
  3. Algú sap per què no s'ha publicat el meu comentari/resposta??? El vaig fer ahir a la nit.... Com que m'enrecordo el repeteixo.

    Òscar, la meva cosina és molt bona :), i com intueix la Rits, treballa molts festius. Si ella pogués em regalaria dies.

    Rits, trobar el temps per mi és difícil (de fet en tinc més a l'hora de dinar a la feina que a casa). Per exemple, fins ahir al vespre, no vaig poder obrir l'ordinador en tot el cap de setmana.

    ResponElimina
  4. Si pogues et donaria uns quants ............potser un parell de dies amb 36 hores....que tinguesis temps per a tu mateixa....i també per a la teva familia...........per fer tot allò que volguis sense entrebancs
    Un petonet de la P

    ResponElimina