3.1.12

Mals auguris malgrat els meus desitjos

 Ja ens van avisar la Merkel i Sarkozy que el 2012 serà dolent, molt dolent...

...I jo, ho vaig posar en quarantena (què han de dir els que estan manegant les cireres segons els seus interessos i els dels seus amics???).

Però la previsió pel meu signe tampoc és gaire afavoridora i així ho dieun astres a La Vanguardia (ara feia temps que no llegia amb afany els horòscops, però aquest cap de setmana no m'hi vaig poder estar), tal i com ho podeu llegir al retall que he penjat... (ni tan sols això de la "descendència" que jo ja estic bé amb la que tinc i ja m'agafa molt gran això de canviar bolquers i no dormir per les nits)



...Ni tampoc són gaire  "encoratjadores" les paraules del meu gran jefe, malgrat ell pretengués que ho fossin...


"Desitjo que al nou any practiquem tant la força col·lectiva (junts som imparables –com deia en Puyal al pregó de la Mercé), que vol dir compartir, sumar, col·laborar i cooperar; i també que gaudim d’una vida interior plena i reconfortant. Tot això ens caldrà, i molt, per superar novament un any que també anticipa dificultats ... dificultats que fins ara hem anat superant no sense esforç i sacrificis."


Però és clar, quan tot i tothom parla en el mateix sentit, potser no cal fer oïdes sordes, oi????

Bé, com a mínim jo ja em vaig mentalitzant per les petacades que puguin arribar, malgrat que fa uns primers dies de l'any preciosos i, fins i tot, ahir vaig veure l'arc de Sant Martí.

3 comentaris:

  1. Totes les previsions pessimistes són errònies, quan no volgudament falsejades. 2012 serà un bon any, sense dubte! (mode optimisme desbordant activat)

    ResponElimina
  2. tans raó! jo ahir tb vaig veure l'arc de sant martí a la ciutat. va ser molt bonic.

    si, totes les previsions son dolentes. I personalment, no ha començat gaire bé. què hi farem. sols podem agafar el toro per les banyes.

    això si, si ets capricorn vol dir que el teu aniversari ha estat fa poc o serà aviat. Així doncs, moltes felicitats!

    ResponElimina
  3. FERRAN, visca l'optimisme!, però avui mateix dues amigues m'han parlat de que ja formen part de la cua de gent a l'atur!!!

    RITS, gràcies per les teves felicitacions. són les primeres.... els 43 estan per arribar, quasi quan s'acaba el signe.

    ResponElimina