14.2.12

En quin cap cap

Avui dia de Sant Valentí, que per suposat jo no celebro ni li tinc cap carinyo, i tot just al principi de la fi de la meva grip m'he emportat un ENSURT mental important.

La meva filla de 5 ANYS ha rebut el seu primer regal d'un ENAMORAT (el gosset borrós de la foto). INCREÏBLE, oi?

La veritat és que no estic preparada per totes les possibles històries sobre nuvis de les meves nenes (penso que encara han de passar molts i molts anys i ja em faré a l'idea) però que amb el fred que fa, un nen (millor dit LA SEVA MARE) es presenti amb un regal així a les 9 del matí em sembla AL·LUCINANT i DESCONCERTANT (el J. que és qui s'ha trobat amb el fregao ha reaccionat com quasi ignorant el fet, i a llarg del dia ha anat pensant en com ho havia d'haver fet...., però això és el que passa quan et DESCOL·LOQUEN).

Una cosa és les "tonteries" de que els nens diguin que si tinc nòvio i que es regalin un dibuix, i una altre això d'anar a comprar res (i menys un gosset rosa).

Els pares hem d'estar per motivar als nens en la seva autosuficiència, per acompanyar-los en el seu creixement personal, per jugar i riure amb ells i per estar en els moments que per ells són importants. Deixe'm-nos de tonteries i posem les nostres energies en les coses realment importants. Dediquem temps als nens, no ens oblidem de visitar-los en el seu dia de portes obertes a l'escola, renyem-los quan calgui i no ens entestem en fer-los ser grans abans d'hora (no cremem les etapes, que ja es cremen per si soles ràpidament).

5 comentaris:

  1. uf!!!! no sé què dir-te!!! tela marinera i motls ànims!

    què coi ha passat aquest any? xq tot està molt més accentuat lo de sant valentí? quines ganes que acabi!!!

    ResponElimina
  2. Noia, tens tota la raó... Però aquest cas que dius no és únic. Jo conec una mare que fa anys, quan el seu fill tenia set o vuit anys, li va comprar una postal especial de Sant Valentí perquè la pogués regalar a la seva "núvia" de l'escola... increïble...

    Si enlloc de dir-los que no tenen edat per aquestes coses els van animant, després que no es queixin que cada vegada la infància és més curta...

    ResponElimina
  3. no se Marga, igual era un moment important pel nen, com tu bé dius, no creus? tampoc se li ha de trobar cap missatge al gest, perque fos el dia que era ahir...perquè i si haguès vingut amb una rosa el dia de Sant Jordi? potser fins i tot, ens hauria fet gràcia, no?

    GSO

    ResponElimina
  4. La veritat és que ho trobo gago, gago, però ja diuen -i és ben cert- que hi ha tants gustos com colors...

    ResponElimina
  5. RITS, es veu que com les coses en general són més aviat negres, la gent aquest any prefereix veure molt de rosa :)

    ASSUMPTA, comparteix el que dius.

    GSO, si hagués estats important pel nen, com aquell, però era important per la mare :)

    FERRAN, gago, quina bona definició!

    ResponElimina