13.7.11

Olor de colònia

El que si que he fet aquests dies de vacances ha estat llegir. Fa mesos que a la meva tauleta de nit s'acumulen llibres que començo a llegir però que no acabo, no m'enganxen. Però aquestes vacances si que he trobat un llibre que m'ha tingut entretinguda Olor de colònia, de Sílvia Alcántara.

És la primera novel.la d'aquesta autora que ja ha escrit la segona, És una obra coral, costumista, que descriu la vida i les relacions de diferents personatges en una colònia fabril. Relacions tèrboles, de mitges veritats i de mitges mentides, de fet com a tot arreu, misèries, però tot en un micromón del qual alguns volen fugir i d'altres no poden sortir.

Molts silencis, potsers excessius, com la vida mateixa, tot esperant el miracle que mai arriba. I on el que menys ho sembla  és el més maquiavèl·lic.

Un llibret que m'ha agradat  i que us recomano.

Bona lectura.

2 comentaris:

  1. Durant la resta de l'any em costa molt (cada cop més) treure el temps i la concentració que em calen per llegir llibres. Ho faig, segurament amb una bona mitjana, però no ho gaudeixo tant com a les vacances en que el em preparo comprant o agafant de la biblio els que em venen de gust i després devorant-los.

    M'anoto aquest i vaig comptant els dies que em falten ... :)

    ResponElimina
  2. Aquest el tinc a casa... el va llegir el meu marit, però no sé, no m'acabo de decidir a agafar-lo :-)

    ResponElimina