11.5.11

Sense connexió

No, no he abandonat el blog..... La maleïda tecnologia que ens ha fet a casa, de nou, una mala passada.

Tot i que semblava que ja s'havia solventat els problemes al portàtil, després de la reparació d'HP.... tot va ser un bluf.

Una setmana després, Internet Explorer va deixar de funcionar, i el van seguir , uns dies després, el Firefox i Chrome.... Vaja que no hi havia manera de connectar-me al món des de casa!!!!!

Tot i que el servei d'HP no ha deixat d'atendre'm, el fet d'escriure'ns correus que triguen més de 48 hores en donar la volta ha fet inviable aquesta opció de reparació... a més, estic farta i desbordada, NO ENTENC RES.

Ara té la màquina un tècnic que diu que tot ho ha provocat un virus resident que es resisteix a ser eliminat...... Bé, tot plegat em sóna una mica bastant esotèric.... Ha fet un apanyo, i puc connectar-me amb un cable, res de wifi, que això el virus també s'ho ha carregat.

Segueix intentant cercar la solució de la màquina de casa.....(què buit ens sentim els de casa sense l'ordenata, encara que com tot, al final t'acostumes).

5 comentaris:

  1. Això d'un "virus resident" sembla caldo de cultiu per una gran producció nord-americana.

    Segur que hi apareix Keanu Reeves i tot :)

    ResponElimina
  2. Òscar, doncs crec que si que donaria per crear un guió (ja no dic que sigui bo, eh!), dins del gènere de suspens...., amb un final més havia decebedor. Segueixo en mans de HP i del tècnic, i tot cada vegada més embrollat. Vull que passi!!!!!!!!

    ResponElimina
  3. Caram, quina ràbia!!

    De totes formes, tranquil·la... Blogger (sí, sí, tot Blogger) va tenir una fallada general fa dos dies, van desaparèixer posts, que després han tornat a sortir però amb etiquetes desconfigurades, s'han perdut comentaris... i encara no ho han arreglat del tot... així que no pateixis. Quan Blogger estigui bé del tot, ja tindràs l'ordinador arreglat :-)

    ResponElimina
  4. Bé, ja està tot quasi solucionat. Bravo pels d'HP. Una atenció magnífica fins el final. I ho dic molt en serio. També he vist pel camí que Blogger ha fet fallida.... serà el principi per anunciar-nos que haurem de pagar si volem mantenir el blog?

    ResponElimina
  5. Espero que no, si s'ha de pagar tanco la paradeta ipso facto :-)

    M'alegra que tot s'hagi arreglat!! :-))

    ResponElimina