9.6.11

Trastos per "cuinar"

Ja ho deia en un post anterior (i a més, veig que el tema és cíclic, perquè fa just un any que pel cap em va passar el mateix, però això no m'impedeix tornar-hi, uff què previsible que sóc!!!!...), els trastos (o cachibaches) de cuina em tenen el cor pres. I mentre no deixo anar els meus desitjos/capricis, aquests es queden ben controlats dins meu. Però, ai, quan el meu cap em traïciona i em deixo emportar pel consumisme.....una sensació de que no tinc prou m'envaeix.... I ara, és difícil controlar-la.

tot va començar fa poc més d'un mes, amb una promoció dels formatges Philadelphia per aconseguir una Thermomix. Ja sé que no tinc lloc, etc..... però, i si em toqués? Seria meravellós! Molt millor que si em toqués un cotxe! Així, que vaig posar tota la família en dansa per poder participar més vegades... però res de res (què altra cosa podia passar?).

Pel camí, una companya de feina em va mostrar una "magnífica oferta de la marca Lekué" (en una d'aquestes webs que venen coses diverses amb més del 60% de descompte)... i no em vaig poder resistir: he comprat un motllo desmuntable per pastissos per només 8€!

La cosa és que la xarxa va plena de webs que venen el que sigui com superofertes, i per tot arreu rebo correus que em conviden a comprar més "trastos de cuina" en stocks (gelateres al Lidl, articles Iris, Taurus, etc.) a preus magnífics... i m'està costant molt reprimir-me.

Tot m'encanta! Tot em sembla baratíssim" A veure si poso seny!

3 comentaris:

  1. A mi em passa quelcom semblant amb els objectes de papereria ;-))

    Actualment no puc gastar perquè estem notant molt la crisi... sniff... però a poc que millorés una mica la situació... ufff... sóc un perill!! ;-) Adoro les llibretetes, les capses de colors, de retoladors!!... Sempre penso coses que podria fer, i resulta que "ho necessito" tot ;-)

    Llavors també implico els demés, perquè ho demano com a regal pel sant o per l'aniversari hehehe

    ResponElimina
  2. Calla, calla... que a mí em passa ben bé el mateix. Fixa't, que m'he fet regalar pel meu cumple una "panifiqueitor". I es veu que no només hi sóc totalment addicte, sino que realment els faig servir, perque l'anterior va morir, no de velleta, sino per tant d'ús com li donava.
    Ara bé, a la Thermomix m'hi estic resistint "cosa mala".

    Galceran.

    ResponElimina
  3. Galceran: Jo a la Thermo també m'estic resistint com una jabata, i passats uns dies des del post, puc dir que a la resta de coses també. No vaig caure en comprar la gelatera, i sembla que les ànsies de comprar es van apaivagant.

    Assumpta: Papereria?! A mi també m'encanta l'olor que es despren de totes aquestes cosetes per escriure, pintar.... però ara fa temps que ho tinc oblidat, tot i que em sembla que aviat hi tornaré gràcies a que l'A. començarà primer de primària i ja tindrà el seu propi material de papereria.... estic ansiosa!

    ResponElimina