17.2.11

Caos de llum

Sembla que el destí s'ha aliat amb els que pensem que la llum va molt cara, i des de fa uns dies a casa vivim amb els llums a mitges (que consti que no és voluntari!).

Primer es va fondre una de les bombetes de la campana extractora de fums de la cuina. Com que té dos, vam pensar, no cal canviar-la, ja fem. A més com que teníem dos fluorescents al sostre, cap problema! (malgrat que des de fa 15 anys aquest aparell no acaba d'anar molt bé i quan l'encens és com un xou de pampallugues, que finalment es queda quiet).

Després es va fondre el cap de la cuca de llum que il·lumina l'habitació de les nenes. Com que el cap és pròpiament la bombeta, és una mica difícil de trobar i per suposat una mica car (14€, ei que és de baix consum!). Però res, tot sigui pel baix consum! (per cert, aquesta bombeta és quasi surrealista perquè l'encens i apareix una llum molt i molt tènue, que em recorda la que hi havia a casa d'unes ties àvies, la bombeta no havia de ser ni de 15 i feia més por que una altra cosa, i després d'uns minuts il·lumina com cal). Tanmateix al cap d'una setmana el cap deixa de nou de funcionar... què serà? bombeta? instal·lació?... estem intentant esbrinar-ho.

Entre mig del tema cuca, un dels fluorescents de la cuina peta. Yupi, ja van tres! El canviem però no tenim llum....????!!!!. Decisió: comprarem un aparell nou que no faci pampallugues. Ara només falta trobar el dia i comprar un de ben maco!

Bé no crec que pugui calcular exactament l'estalvi energètic que em suposarà tot aquest caos (un altre tema és la despesa en nous aparells), però segur que ho notaré aquest mes el rebut de la llum.

A més, espero que això també li hagi fet molt de mal a la meva companyia de llum i que vegi que no pot cobrar-me el que vulgui (je,je,je)... serà una aportació més a la protesta contra les elèctriques a la qual em vaig adherir el passat dimarts durant cinc minuts a les 10 del vespre.....APAGADA GENERAL!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada