12.8.11

Una tarda al cine

Entre anades i vingudes, sobretot del J., de casa dels seus pares (ara ja el sogre està també a casa i recuperat) per encarregar-se de visites mèdiques, receptes, medicaments, nous aparells per la mobilitat, ajudar a mobilitzar a la sogra, fisios i gestions diverses, el dijous a la tarda van poder fer-lis una petita sorpresa a les nenes:

Al cine a veure Cars2!

No ho van saber fins que estàvem a les taquilles i els va fer molta gràcia (excusa, fer una cosa especial per santa C.) perquè mira que van dir coses que podrien fer de sorpresa mentre anàvem cap al cine.....

A la petita si li va fer una mica llarga els 90 minuts de peli, però a l'A. i a nosaltres no. És una trama força trepidant (molt més que la primera part) d'espies amb alguns elements que només els entens si ja ets gran (espia tipus Bond, James Bond; alemany dolent; papamòbil; o família reial britànica).

1 comentari:

  1. Em fan gràcia aquestes pel·lícules que són per a nens però que incorporen una sèrie de picades d'ull perquè els papes i mames que van a veure-la amb els xiquets, també s'ho passin bé ;-))

    Ja us ho mereixíeu una mica de distracció!! :-))

    ResponElimina