13.11.09

Desfilada, i no de models

Comença la desfilada...i no de models, sinó de persones que deixen, de moment, voluntàriament la feina (o no tant voluntàriament).

Fa poc menys d'un mes que l'empresa ens va enviar un missatge en que ens incentivava, sobretot per les condicions econòmiques, a plegar. Hi havia, però, un missatge que es llegia entre línies, i que després ha estat corroborat: si poca gent s'acull a la invitació en breu nosaltres mateixos assenyalarem als que deixaran d'estar amb nosaltres.

De moment, no sabem ni les xifres que volen assolir de baixes, ni si moltes persones s'han acollit a l'oferta, ni si tenem una llista, i molt menys qui hi està nominat. El que si sabem és que en avui mateix comencen a "desaparèixer" del nostre dia dia després de molt i molts anys persones, que de segur trobarem a faltar (per amistat o per feina).

Que els hi vagi bé, i si jo sóc alguna de les que seguiran les seves passes de manera no tant voluntària... tampoc serà una sorpresa... però espero que la sort també m'hi acompanyi....

Bona sort a tothom! I només desitjo que la incertessa que ens acompanya, desaparegui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada