1.11.09

Ha acabat l'octubre...

I amb ell, la pila de coses que teniem previstes de fer durant els caps de setmana...

Quan a finals de setembre, aprofitant un pont ens vam anar amb la family a un hotelet de la Costa Daurada, la perspectiva del mes d'octubre, ens "esgotava". De fet, només de pensar en la llista de coses el cos deia: "no puc més".

Semblava que no arribariem a fer tot el que haviem de fer: desfer una habitació, col·locar-la a algú, pintar i posar-la de nou en marxa, sortir de compres extres per adequar l'estança, assistir a un parell d'esdeviments ineludibles, fer l'habitual dels findes (compra, neteja, visita als sogres/pares), i per acabar, preparar una castanyada per 14 (bàsicament elaborar uns deliciossos panellets).... a més de treballar entre setmana, estar empiucada, i algunes coses més que em deixo pel camí....

Però avui, 1 de novembre, dia de Tots Sants, puc dir que ho hem aconseguit! i que no estic esgotada! que res de res de l'agobio inicial que vaig pressuposar durant tot el mes.... sorprenentment, les coses han fluïd de maravella.... i aquest matí ja anava pensant què faria els propers caps de setmana...!!!! De vegades, un intens agobio inicial és la millor teràpia per a després no estar superat per la situació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada