28.8.10

Maletes perdudes


Per sort, el títol del post d'avui no té res a veure que a casa se'ns hagin extraviat les maletes a l'acabar de les vacances.... i que per fi les haguem recuperat.
És el títol d'un llibre, de Jordí Puntí, que he tingut la sort de poder llegir durant les vacances. A salts, és clar, però l'he pogut llegir amb tranquil·litat. Sembla que no, que mai arribaràs, però a mida que les nenes es van fent grans, disposes d'alguns moments més per a tu, tot i que estiguis de vacances i al 100% dedicada a elles.
La narració m'ha agradat, interessat (un tipus orfe de naixement que té 4 fills escampats per Europa de quatre mares que no saben de l'existència dels altres fins que el tipus desapareix i decideixen buscar-lo). No se m'ha fet tediosa, tot i que dins una història n'apareixen 50 més. Personatges que per si sols podrien ser protagonistes d'un altre llibre. Històries inversemblants. Bona documentació. He llegit en algun lloc que és una obra mestra. Jo no ho puc confirmar, no sóc una entesa.
Només puc recomanar la seva lectura, malgrat tingui 450 pàgines. (per cert, he descobert que el llibre Maletes Perdudes té un bloc).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada