23.5.11

Animals de companyia... al cap

Al llarg del curs hem rebut diverses notes de l'escola avisant-nos de l'existència de polls als caps dels nens. Fins ara, els de casa ens havíem salvat, però aquest cop no, i les tres dones hem hagut de seguir un procés de desparasitació a base d'una caríssima crema (que asseguren que funciona meravellosament) i d'una pinta de pues estretes de acer.... Vaja, meravellós com a entreteniment per passar la tarde! (em vaig recordar tan als micos femelles del zoo rebuscant pel cos de les seves cries petits paràsits).

Ara sembla que estem netes, però tinc com una obsessió i no paro de notar picors ni de passar la pinta per veure què trobo....

Ja ho sé que per això ningú dirà que som uns bruts, ni descuidats, ni de res de res (per cert, ja em avisat a l'escola), però jo em pregunto: no eren els polls un signe de brutícia? no ens rentem sovint, inclús massa, llavors com és que ens estimen tant? com és que a hores d'ara cada any a les escoles s'escampen tans polls? No vull semblar com aquella monja famosa quan la grip aviar per anar en contra de les farmacèutiques, però no hi haurà "algú" que es dedica a escampar els bitxets?

Ja sé que segurament la resposta està en que passa perquè passa.... però no m'és suficient, perquè no ho entenc, i a més, em fot per si els de casa els anem escampant pel món i pels caps dels amics malgrat la nostra vigilància constant.

4 comentaris:

  1. Recordo quan ma germana era petita, que també va agafar polls a l'escola. Van ser un munt de nenes a la vegada i coincidint amb una visita a un cinema per veure una pel·lícula. La qual cosa fa pensar que el cinema deuria estar ple d'aquests animalets.

    La meva mare estava al·lucinant, dient que això dels polls ella ho havia vist a la post-guerra, que era signe de brutícia i tal... el mateix que ara dius tu :-)

    Anys després, en plena dècada dels 80, ja anant a la Universitat, en vaig agafar jo... va ser tan fàcil de treure que penso que ho vaig agafar que no havien posat ni un ou. Estava a la biblioteca, estudiant, em vaig passar la mà pel cabell i va caure damunt la taula un bitxet d'aquells... vaig anar a casa a rentar-me immediatament el cabell... i ja va estar.

    Vull dir que m'imagino que aquestes coses no deuen tenir res a veure amb la higiene pròpia. Tens la mala pata que a l'autobús seus on acaba de seure un que en tenia, recolzes el cap al seient i... ja estàs llest.

    La sort és que avui hi ha bons productes :-))

    ResponElimina
  2. Si que hi ha b ons productes, però el vinagre de tota la vida, continua donant uns resultats magnífics.

    ResponElimina
  3. A casa ens va tocar la visita d'aquests "simpàtics" animalons ara farà dos estius.

    Van visitar l'àtic del nen i la dona ja que el meu, més desprovist de vegetació, no els hi va fer tant el pes. Un dels avantatges de tenir el cabell curt.

    ResponElimina
  4. Utilitzem tants productes, que els polls cada vegada s'hi fan més resistents... De tota manera tinc entès que els polls només van a caps nets... En contra del que es pugui pensar...


    Des del far salut.
    onatge

    ResponElimina