5.5.10

Hasta el 40 de mayo......

... no te quites el sayo.

O el que és el mateix en una versió que jo desconeixia fins aquesta setmana: fins el 70 d'abril no et llevis ni un fil.

I és que aquesta setmana de pluges i fred ha sentat molt malament a la majoria de gent. Tots estem àvids de l'estiu i de calor (de la qual també ens queixarem d'aquí uns dies) i ens rebenta que el temps faci el que vulgui i no el que volem nosaltres.

De fet volem que faci sempre bon temps (i això vol dir bàsicament solet), però és clar, que no falti aigua als pantans per a dutxar-nos, rentar i despilfarrar tanta com volguem. Volem que faci calor però no molta. Volem que plogui però que no sigui ni els caps de setmana, ni durant el dia, i si és per la nit, que no faci soroll que em molesta i no em deixa dormir....Que nevi, però tampoc el finde, que si es pot anar a esquiar. Que no faci vent, que això si que molesta a quasi tothom. Que faci fred, però poc (tot i que ja ens hem comprat un abric d'aquells acoltxats fins els peus que ens el posem els primers dies d'octubre que refresca lleugerament).

Tot és no estar contents amb el que ens toca.

Per mi, és una sort que encara la meteorologia no la controlem, malgrat invents i inventets que ho pretenen: treure els sants al carrer, deixar anar no sé què d'argent al cel, etc, etc, etc.

Apa, a gaudir d'aquesta primavera que està sent ben PRIMAVERA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada