11.5.10

Pepephonera o Pepephonista

Sí, sí... ho he aconseguit, ja no sóc de Orange.

Yupiiiiiiiiiiiiiii!

Al segon intent, he pogut canviar. Ara sóc de la xarxa Pepephone, i mantenint el meu número d'abans! (Sempre em quedarà el dubte de per què no em vaig poder canviar a Simyo)

En tot cas, estic encantada amb el canvi!

Malgrat els mals auguris (d'alguns), algun que altre ensurt d'última hora (solucionat o en vies de solució), ara ja no tinc el MEU número associat a Orange (perquè, alguna cosa deu voler dir que el meu número de mòbil estigui associat al meu DNI, oi?)

Estic contenta, perquè en el dia avisat pels Pepephones, s'ha produït el canvi, perquè la nova targeta va arribar en el dia indicat, i perquè espero que les tarifes siguin les que diuen (només 6 cèntims d'euro per minut!).

I ho he de dir, l'atenció al client ha estat en tot moment efectiva, inclús per correu electrònic.

Així que ara a veure si segueixen així i no tinc nous/desconeguts problemes.

No us asusteu si a partir d'ara porto una melena com el de l'anunci.....

3 comentaris:

  1. Ara només falta que et donin una comissió com a representant de la companyia (és broma!). Jo només em canviaré de companyia quan sigui catalana, tipus pepphone o similar.

    ResponElimina
  2. Quan arribi aquesta companyia jo també canviaré, però mentrestant, com cap és d'aquí, doncs apa, trio la que més em convé a les meves necessitats. No vull comissions, però igual que critico quan les coses no funcionen, dic les coses que si funcionen.

    ResponElimina
  3. Enhorabona!! Alliberem-nos dels opressors!! ;-)) Hehehe

    Totes les companyies grans són terribles... ufff

    ResponElimina