26.9.10

Una motxila per la festa major

Durant tota la setmana la previsió meteorològica era molt clara: pluja pel cap de setmana. Aquesta informació, als de casa, ens va fer pendre la decisió de no passar un parell de dies en un hotelet de la costa, amb tot inclòs. Millor passar els dies de pluja a casa i no en una reduïda habitació, i si en algun moment para la pluja, doncs ens arribem a veure què fan per la Mercè.

Je, je, je. No sé si a on voliem anar ha plogut, però aquí a la ciutat, no ha caigut aigua fins aquesta passada nit. Divendres i dissabte, magnífics. De manera que hem pogut gaudir dels gegants, i sobretot, ahir, de les titelles, tiovivo i circ.

I aquests dies de multitud, jo he anat encantada amb el meu nou complement: aquesta meravellosa motxilla. Portava tants mesos darrera una cosa així!!!!!! I per fi, el J. la va trobar i me la va regalar. Ara ja mai més la meva esquena es queixarà a les sortides del cap de setmana (com que sempre he de portar aigua, tovalloletes, el moneder, mocadors, olleres, galetes, claus, mòbils, alguna jaqueta, ninos.....).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada