22.9.10

Reunió de pares

Segona reunió de pares a l'escola, una per P3 i ara de P5 (això és el que té tenir més d'un cadellet en edat escolar).

En aquesta ocasió la part preliminar de la Direcció de l'escola ja la sabia, però com la primera vegada em va agradar més que altres anys. Segurament perquè, per primera, vegada van parlar més clarament del que suposa econòmicament portar un nen a l'escola pública o a la concertada (jo ja sabia alguna cosa gràcies a amics i parents que hi treballen en la segona d'altres centres). Van dir més clarament que mai per què paguem, què cobreix el que reben de l'Estat, etc. (crec que la propera vegada haurien de presentar uns números reals per escrits a veure si tallen la famosa RUMOROLOGIA o no, que hi ha gent per tot). Crec que va quedar clar, que hem triat una opció escolar, que ningú no ens ha obligat, i que per tant hem d'assumir els costos. I si no estem d'acord, doncs tenim dos camins:

a) canviar d'escola
b) protestar a l'Administració, i no a l'escola, perquè els que anem a escoles concertades estem discriminats respecte a l'escola pública (altre cosa és que demanem a l'escola comptes de com es gasten els diners... que segurament ho podriem i hauriem fer).

En tot cas, crec que quan vas a una reunió d'aquestes característiques ja saps que no t'interessarà el 100% de les explicacions, ni que estaràs d'acord amb tot. Però, el que si que considero és que s'ha d'anar amb respecte. Per tant, res de telèfons mòbils sonant, ni de mastegar xicle ni fer petar bombolles, ni xerrameca-crítica per lo bajini a tot el que no compartim.

A mi aquestes actituds em molesten, perquè la nostra actitud és la que els nostres nens tindran davant l'escola i els mestres, i l'anhel·lat respecte per l'ensenyament, pel qual la majoria suspira, no surt del no res sinó de l'exemple.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada