1.3.09

Viure una marató quan no ets corredor


Avui s'ha celebrat la Marató de Barcelona. No he participat com atleta, perquè això de còrrer no és per mi (bé, córrer com esport, perquè pel que fa a la vida diària, sempre vaig amb presses).

Però com a casa en J hi ha participat, doncs hem anat a anirmar-lo. Això si que m'agrada! M'ho passo bé! Ja ho he fet altres vegades aquí o a l'estanger (quina manera més sana de viatjar, no?). A més, hi ha força animació en alguns trams del recorregut que és una diversió pels que veiem "la corrida desde la barrera".

Tanmateix fem la nostra pròpia marató, anant a trobar-lo en diferents punts del recorregut (avui només ha pogut ser cap al kilòmetre 30 i a l'arribada, perquè, tot i l'ajuda de l'avi incondicional que ens ha acompanyat, ens ha costat un munt arribar-hi amb les dues nenes en transport públic) per fer soroll quan passa, cridar-lo, animar-lo... de manera que també ingereixi una mica d'aliment, ni sòlid ni líquid, per reeixir les forces i poder seguir fins a finalitzar els 42 km del recorregut.

Felicitats a tots els campions que corren la marató, i en especial al de casa. Ha estat una dia emocionant....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada