16.3.09

Vent a la platja

Dilluns a la tarde. Són quasi les 6, i en un pim pam he decidit anar a la platja amb les nenes per a recollir petxines i pedretes (les necessitava la petita per fer alguna manualitat).

Ja sé que ahir vam estar a Calella de la Costa i que les podiem haver recollit, però com que no vam passar d'un parell de parcs i la platja no es veu encara que estiguis molt a prop (les vies del tren tallen qualsevol connexió), ni ens vam enrecordar. Però per tot hi ha solucions, oi?

Doncs res, pensat i fet, i en un tres i no res, ens plantem a la platja del Prat. No hi ha ningú, i només es sent la bravura del mar i el despegar dels avions. Tot i que fa molt de vent, el sol és molt agradable i la lum.... una maravella.

Les nenes corren i rodolen per la sorra. S'ho passen la mar de bé. El vent, que arriba a ser molest, s'emporta totes les cabòries de la feina. Recollim les petxines que el tractor que neteja no ha trencat i alguna pedra.

Tornem cap a casa amb l'ànim renovat, i amb la sensació que es poden fer petites coses que fan la vida diària una mica menys monòtona.

1 comentari:

  1. Les petxines ens han anat molt bé. Gràcies.

    A més als petits els hi encanta recollir-les i jugar amb elles: són exel·lents instruments, serveixen de cullera, i tot el que et puguis imaginar.

    ResponElimina