Així que improviso una recepta ràpida i fàcil.
Ingredients:
500 gr de carn de vedella per estofar tallada petita
1 ceba trinxadeta
3 cullarades de tomàquet triturat
3 gran d'all
3 patates mitjanes, tallada a quadrets
1 grapat de pèssols
vi ranci, aigua, sal, pebre i llorer
Elaboració:
Sofregir la ceba i el tomàquet en oli d'oliva, i afegir la carn. Afegir l'all i rostir, fins que la carn tingui un color homogeni. Tirar un raig de vi ranci i deixar evaporar l'alcohol. Afegir un got d'aigua, fins que quedi sobradament coberta la carn, el llorer, sal (al gust) i uns grans de pebre negre. Coure uns 5 minuts. Afegir les patates i els pèssols, i deixar coure uns 10 minuts més, remenant de tant en tant.
Temps empreat: uns 40 minuts (comptant els preparatius de tallar)
Observacions: Fa una flaire que diu: Menjam!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada