28.2.09

Una equivocació de dissabte a la tarde: Estofat de patates i vedella

Dissante a la tarde: estem a casa dels avis. Hem anat a comprar al super, i ens hem deixat un parell de coses (el tall per casa nostra i per casa dels avis). Hi va en J. Quan torna veiem que s'ha equivocat de tall. Doncs canvis de plans! Enlloc de vedella a la planxa, els avis menjaran estofat!

Així que improviso una recepta ràpida i fàcil.




ESTOFAT DE PATATES I VEDELLA


Ingredients:

500 gr de carn de vedella per estofar tallada petita
1 ceba trinxadeta
3 cullarades de tomàquet triturat
3 gran d'all
3 patates mitjanes, tallada a quadrets
1 grapat de pèssols

vi ranci, aigua, sal, pebre i llorer


Elaboració:


Sofregir la ceba i el tomàquet en oli d'oliva, i afegir la carn. Afegir l'all i rostir, fins que la carn tingui un color homogeni. Tirar un raig de vi ranci i deixar evaporar l'alcohol. Afegir un got d'aigua, fins que quedi sobradament coberta la carn, el llorer, sal (al gust) i uns grans de pebre negre. Coure uns 5 minuts. Afegir les patates i els pèssols, i deixar coure uns 10 minuts més, remenant de tant en tant.

Temps empreat: uns 40 minuts (comptant els preparatius de tallar)


Observacions: Fa una flaire que diu: Menjam!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada