14.1.11

Avui he vist el sol

Això és el que avui al migdia he pensat quan he sortit de la feina per portar la petita C. a la revisió mèdica dels quatre anys.

I és que fins aquell moment, en què el sol m'ha enlluernat, no he estat conscient que aquest mes de gener està essent excepcionalment assoleiat.

De fet, en els darrers dos dies, no he vist la llum del sol. He entrat a la feina quan encara era fosc i he sortit que el sol ja feia estona que s'havia ben amagat (sabia si era matí o tarde per alguns elements com la gent caminant pel carrer, les botigues obertes, la quantitat de cotxes aparcats, o si estava adormida o cansada....)

Ara que hi penso.... malgrat que tinc una mega finestra al costat de la taula de la feina no sóc capaç de dir si aquests dos dies el cel era blau o gris..... només tinc la sensació que no he aixecat la vista de la pantalla de l'ordinador per a res en deu o més hores.....

Per sort, aquesta dedicació a la feina, tot i que recorrent cada any, és només molt puntual (com a molt una o dos setmanes a l'any).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada