11.1.11

Sagrada Família

Interior de la basílica de la Sagrada
Família. MPG
Aprofitant una de les mils activitats que els museus de Barcelona ofereixen a les famílies durant les festes de Nadal, nosaltres vam triar una bona recomanació: la de la Sagrada Família.

Va ser una bona experiència. Primer una visita a les façanes de la Passió i del Naixement, i també, com no, a la BASÍLICA, i després una activitat manual.

L'explicació, perfecta. Adaptada als nens del grup, i fent-los participar constantment tot i la diferiència d'edats dels components. Magnífica la cerca constant de personatges del pessebre que els nens poden reconèixer a la façana del Naixement.

Jo mateixa vaig veure unes façanes que tenia més que vistes amb uns altres ulls....

I què dir de l'interior de la nova basílica.....IMMENSA i maravellosa a la vegada, malgrat que el moviment constant de turistes amunt i avall fa que la ja església perdi aquest caràcter i sigui simplement un monument. Si podeu, aprofiteu a visitar-la qualsevol dissabte del mes de gener que de 9 a 14 hores hi ha portes obertes.

Després de la visita, una hora aproximadament d'activitat dins de les antigues escoles pels fills dels treballadors de l'església a principis del segle XX. Sembla molt de temps, però va resultar molt entretinguda i se'ns va passar el temps volant fent una bonica postal de Nadal amb els motius que haviem vist.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada