14.3.11

Tiana i el gripau

No estic a l'última en la cartellera del cinema, ja ho sé. Però recentment he vist un peli que m'ha agradat: Tiana i el gripau. Una de Walt Disney, of course, que per això sóc mare....

La vam veure a l'ordinador (aquest és el nostre reproductor de pelis) les tres dones de casa juntes, menjant un bol de crispetes de microones. La peli la vam veure a través d'un lloc web anomenat Cinetube (un altre dia ja parlaré d'aquest si acabo de treure'n l'entrellat, com veure una peli sencera i seguida gratis, si el que faig és legal, etc., etc., etc.).

I ens va agradar (fins i tot jo vaig deixar anar unes quantes llàgrimes cap al final... sóc tan romàntica que les meves filles ja comencen a riure de la meva cursileria), bona música de jazz i swing adreçant la arxiconeguda història d'amor d'una princesa i un gripau (vegis príncep encantat), aquí protagonitzada per una granota i un gripau.

Alguns fets, això sí, prou sorprenents per estar situada en una Nova Orleans d'abans de la Segona Guerra Mundial: la prota és una noia negra amb somnis d'independència social i econòmica, a més hi ha matrimoni interracial i entre classes.

1 comentari:

  1. Quina imatge més maca deuríeu fer les tres dones de la casa mirant la pel·li, les tres juntes, amb les crispetes i tot ;-))

    ResponElimina