9.3.11

Setmana blanca

Ja estem al bell mig de la famosa setmana blanca escolar.

Com molts pares d'aquest país un dels dos ha agafat aquesta setmana de festa per poder estar amb els nens....

Aquest cop he tingut jo la sort de poder quedar-me a casa.... I dic sort, amb la boca ben gran, perquè malgrat això suposi menjar-me alguns dies de futures vacances, la veritat és que la cosa ha anat com ha anat i més val poder gaudir-ho....ara, que tampoc vull que es repeteixi l'any que ve, més que res perquè em sembla que el tema d'aquest parèntesi vacacional no estava ni gaire pensat, ni madurat, ni és gens adequat pedagògicament......

És clar que això de quedar-me a casa és un dir, perquè no parem. Com diria ma mare: Si caigués la casa no et cauria a sobre!

Dimarts: dia al zoo. Fantàstic, malgrat la barreja de pensaments que em ronden pel cap quan veig els animals engabiats i la cara d'admiració de les nenes podent observar-los tan a prop..... Tant els ha agradat que hem decidit fer-nos un passi anual per a repetir la visita algun altre dia ben aviat..... (ah! per cert, he viscut en carn pròpia que encara la gent és capaç de contactar amb una desconeguda d'una cua per a compartir entrada 2x1 i estalviar-se 8 eurillos).

Dimecres: dinar familiar (vaja, els quatre) pel centre de la ciutat, i peli de noies amb crispetes i tot.....

Dijous: DIA DE COMPRES (res que sigui vital, és clar) i peli (o ja veurem si surt algun altre pla...)

Divendres: Gestions: pediatra, biblioteca, concursos Super3, etc.

És clar que com que dijous i divendres encara estan per arribar, ves a saber què acabarem fent.... En tot cas, estic gaudint molt aquests dies amb les nenes encara que no anem a esquiar (perquè que es digui setmana blanca havia de ser perquè preteníem que anéssim a la neu, oi?)

1 comentari:

  1. A mi el que m'empipa més és que hi ha famílies amb problemes econòmics que aquesta setmaneta els ha anat com un cop de puny a l'estómac.

    És que es pensen aquests pijo-socialistes que tothom va a esquiar? Es creuen que tothom té calers per anar "de vacances a la neu"? I que tothom pot demanar vacances quan vol a la feina?... clar que, amb la quantitat d'aturats que hi ha, la probabilitat que un dels dos progenitors no tingui feina és alta... llavors ja no s'ha de recórrer als avis, o pagar cangurs...

    En fi, perdona aquest comentari tan enfadat... però és queeeeee

    Al menys, tu que t'ho has pogut organitzar bé, que en segueixis gaudint :-))

    ResponElimina