19.7.12

Un "santimiquel" a les esquenes

Es veu que ja tinc un SANTMIQUEL a les meves esquenes (el primer que jo sàpiga)...

Després d'aquella breu trifulca sobre el NO AIRE a la feina per estalviar, es veu que "aquella persona" té clar QUE TINC UNA MANIA ESPECIALS ALS AIRES CONDICIONATS.

Així que faci el que faci amb aquest tema, HO FARÉ MALAMENT.

Si un dia només arribar a la feina obro l'aire i no ventilo, doncs MALAMENT, havia d'haver obert i ventilar.

Si un dia obro les finestres, i m'oblido de tancar la finestra, doncs MALAMENT, havia d'haver tancat passats 10 MINUTS (ni un més ni un menys) que ja és suficient, perquè si no entra UNA CALOR DE MIL DIMONIS.

Vaja que mai l'encerto ni estic al cas....

Uff, m'hauré d'esforçar més per efr-ho bé? L'hauria d'enviar a pastar fang menys subtilment? O millor m'en vaig de vacances?

2 comentaris:

  1. La meva jo dolentota s'aniria de vacances, després d'enviar-lo a pastar fang i deixar totes les finestres obertes.
    La meva jo tòtila intentaria fer-ho millor alhora d'obrir finestres.
    Depen del dia tots som d'una o altra manera. Què ets tu avui?

    ResponElimina
  2. Ejem...

    El meu jo tòtil (a l'igual que l'Ariadna) intentaría fer-ho millor. I s'equivocaria. Obrir i tancar finestres, connectar i desconectar aires, ventilar i qualsevol cosa similar no pot fer-se ni bé ni malament. No és ni correcte ni incorrecte. No es fa bé o malament, ni regular, ni poc ni massa... TOT DEPÈN DE QUI VULGUI TOCAR LA PERA DIENT-TE QUE NO HO HAS FET BÉ.

    Entenc perfectament (bien lo sabe Dios) de què parles. De com algú et tirarà a sobre merda per que pensis que ets tu qui fa malament, deixa de fer, etc. una cosa determinada... en una mena de comportament molt propera a allò que en diuen "Mobbing". Ni un pas enrera davant això. I si cal, ma ferma i esquerra. No cal ser dolentota ni tòtila, sino no deixar-se masacrar pels mediocres que fins i tot han de delegar la ventilació o l'ús de l'aire condicionat per tal de no tenir aquesta responsabilitat i tenir l'oportunitat de que algú altre no ho ha fet bé. Ni un pas enrera!!!

    Salut i força! Galceran.

    ResponElimina