30.12.10

Butxaca buida

Quan avui he repostat de benzina el cotxe, la butxaca se m'ha quedat buida, però que molt buida. No recordo haver pagat mai tant com avui, a prop de 70€ per omplir el dipòsit.... Quina exageració! (encara recordo, farà uns vint anys, quan posava 1.000 pessetes, uns 6€ d'ara, i tenia per tot el mes!).

Però la cosa no acaba aquí. Demà passat la llum ens costarà un 9,8% més, els gas un 3,8%, el metro un 3,7%, l'aigua, jo què sé, etc., etc., etc... I encara que segons diu el senyor ministre només suposa el preu d'un cafè al mes per persona (suma'ls tots i veuràs quants cafès ens haurem de deixar de pendre... amb el conseqüent perjudici pels propietaris dels bars i de tota la petita economia que ens envolta...), jo no ho veig clar....

Perquè, com pots ser que per exemple la llum sigui tan cara de produir (per això diuen ens la pujen) però les empreses que la produeixen i distribueixen tenen beneficis multimilionaris???????

Potser ens hauriem de plantar i consumir menys de tot, a veure si s'ho noten.... (que d'altra banda, segur que no necessitem consumir tant). Entendrien que no cal matar la gallina que pon els ous (vegis a nosaltres)?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada