3.12.10

Estudiar sota mínims

Ja us vaig comentar que estava reciclant-me. I avui, un mes després de començar el curs he fet el primer exàmen (resultat: 10 punts... clar que no té cap mèrit, l'he fet amb el llibre al costat i buscant la resposta).

Segons el programa, se suposa que ja hauria d'haver fet 5 exàmens.... si, si, ja ho sé, no vaig bé.... Per això he decidit fer-lo sota mínims, és a dir, anar a respondre els exàmens. No tinc temps (ja veieu, són les 5 del matí i fa més d'una hora que estic llevada llegint i responent preguntes, això no és vida!) ni ganes (vaig esgotada).

Vaja, que amb tot, crec que no us podré crear mai una pàgina web (perquè d'això va el curs), si comptàveu..... ho sento, encara que seguint el llibre.... potser m'ensortiria i tot.

Crec que és la segona o tercera vegada que em passa. Penso que podré seguir un curs on-line, però no... em falta força de voluntat o em sobren obligacions diàries.

1 comentari:

  1. Llegint els darrers articles teus, veig que tens (sembla) massa obligacions, tasques, inquietuds, coses a fer, etc. Potser és hora que prioritzis i, fins i tot, descartis algunes activitats. Aprofita aquests dies de vacances per trencar i replantejar activitats.

    ResponElimina