24.12.10

Nit de Nadal

Aquesta nit, serà Nit de Nadal (res de Nit Bona, encara que a casa la meitat de la família sigui castellanoparlant, més per vergonya que per sentiment. Quina ràbia hem sentit tots amb la sentència del Tribunal Suprem! Quina colla! Quines ganes de distorsionar la realitat! Potser si que els papers només estan en català, però la llengua vehicular entre els nens a les escoles no és el català, ÉS EL CASTELLÀ, per més esforços que faci l'escola.... això costarà molt de canviar encara que també a casa la llengua materna sigui el català. Quina llengua és la discriminada?????  Grrrrgrrrrrr..... ).

Bé, però tornem a aquestes festes. Com ja fa una colla d'anys la Nit de Nadal la celebrem a casa, tots reunits i fent cagar el tió. Un tronc de fusta (així el reconeixen les més petites de casa) màgic: ve caminant sol de la muntanya, arriba a trucar el timbre de casa, menja tot el que li posem, no engreixa, però aquesta nit cagarà "mil" petits presents pels que estarem al seu voltant. Aquest any, una vegada més, estic impacient per saber què tindré...

Nota: aquest any, excepcionalment, ja ho tinc tot comprat (menjars, regals...). Vaja que he acabat amb un dia d'antel·lació (això si, no sense passar una setmana d'anar amunt i avall que m'ha tret de sobre com a mínim mig quilo de pes).

BON NADAL!

PD: aquest post havia de ser públic el dia 24, i avui dia 27 m'adono que per un error tècnic no ho va ser... i com que aquests dies he estat missing.... ara si, i el missatge, encara és bo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada