8.3.12

Dutxa freda

I què millor que per baixar el meu ego superlatiu d’aquests dies que rebre una dutxa d’aigua freda. I ho dic literalment.

Aquest matí ha estat una odissea poder dutxar-me. Primer no sortia, l’aigua calenta. Amb una tovallola per sobre he hagut de sortir a la galeria. La caldera estava bloquejada!!! Ja de nou en funcionament he pogut començar el meu moment dutxa. Aigua calenta.... tra-la-rà, tra-la-rà.... fins al moment d’esbandir (jo sóc de les que apago l’aigua mentre m’ensabono). De nou aigua freda… ahrrrrgggggg!!!!! Crits a l’home de la casa (i això que eren quarts de set del matí, segur que ara m’odia més que mai haver-lo fet aixecar amb lo calentet que estava al llit) qui, sota les més estrictes directrius meves (a casa la caldera és cosa d'una servidora), l’ha pogut desbloquejar. Ràpidament, i per si de cas, finalització de la dutxa.

Uff, quin mal rotllo començar el dia així, avui el famós dia de la dona treballadora ::))) !!!!?????, oi? I ara pensareu: Ja ha trucat al al servei d’assistència??? Doncs, no. Hauré d’esperar a que es repetixi sovint, perquè sino venen a casa i em diuen: “Pues señora no sé qué pasa, porque a mi no me da ningún error” (i és cert, el dia que ells venen no passa res de res).


 

2 comentaris:

  1. Un clàssic, això de trucar al tècnic... i que llavors tot funcioni a la perfecció. Un queda com un idiota, i a sobre el problema continua sent-hi.

    En fi, com a mínim t'has pogut dutxar. Amb aigua calenta, s'entén ;)

    ResponElimina