26.7.09

Nas cremat

Aprofitant un breu cap de setmana hem fet una escapadeta a Queralbs i Núria, dormir al primer i passar el dia al segon. Els bons dies que ens han acompanyat han fet que el meu nas es cremés una mica....

L'apartament, a la carretera de Fontalba, correcte, i les nenes encantades... Només obrir la porta tot van ser: què xuli! mira una terrassa! unes cadires de fusta! una habitació que també és menjador!

Com que hem arribat a l'hora de dinar, hem aprofitat el lloc, i hem dinat uns deliciosos espaguetti que havia preparat a casa....

Per la tarde, una escapadeta a Fontalba, i una breu caminadeta per la muntanya. Quan siguin més grans les nenes, tornarem aquí i farem l'excursió al santuari de Núria caminant.

Diumenge al matí. Agafem el cremallera de Núria. Sort que les nenes no paguen i l'excursió surt més econòmica aprofitant un descompte per mi , ja que no em dic Núria ni Gil, sinó pujaria sempre que volgués gratis. Un curt tajecte i ja som al pla de Núria. Com sempre, magnífic!

Malgrat que el lloc és una mena de parc temàtic --ho podeu veure a la web Vall de Núria: ponies pels nens, barques al llac, un parc d'activitats infantils i una atractiva botiga de souvenirs (tot previ pagament, tot i que es poden visitar un parell d'exposicions i, per suposat, el santuari)--, i hi solen haver molts visitants, el lloc m'agrada. Es respira muntanya...., i encara que sembli mentida... tranquilitat.

Només cal agafar el telecabina (un altre atractiu més) i pujar fins a l'alberg del Niu de l'Àliga, caminar quatre passes i estar lluny de tothom.

Des d'aquí dalt la vista és magnífica, i sé que algun dia la veuré quan el sol es pongui i els visitants abandonin la vall.... (aquest alberg pertany a la xarxa de la Generalitat, i entra en el programa de Vacances en Família, i potser l'any que ve ens toca! sino ja hi vindrem pel nostre compte).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada