26.12.11

Davant l'adversitat, postitivisme

El racó més nadalenc de casa nostra
Fa poc més d'una setmana, la veritat és que tenia ganes que les festes de Nadal ja haguessin passat. Encara no havíem parlat amb el J. de com les celebraríem. La seva mare estava molt fràgil a casa, i a més rondava el tema del seu germà, una mena de fill pròdig amb tots els ets i uts (tema que m' --ens-- incomodava). Vam trobar una mena d'"entente", entre casa dels seus pares i casa dels meus (fins l'any passat, els seus pares sempre passaven els Nadals a casa nostra, en una contínua barreja de les dues famílies prou bona).

I gràcies a la màgia, de sobte va aparèixer el follet del bosc Voki, que ens va donar una nova perspectiva de les festes que s'apropaven, en encoratjar-nos a anar al bosc a buscar el tió (vegeu el seu missatge). I vam anar, i el vam trobar, i durant una setmana l'hem estat alimentant d'allò més bé per a que la nit de Nadal ens cagués moltes cosetes....

Però com que les coses no podien ser d'una altre manera, a meitat setmana, de nou la meva sogra va ser ingressada, i de nou, els fràgils plans els vam haver de canviar.

I com sempre, com si un àngel ens acompanyés, els dies no han anat gens malament. Ens hem pogut reunir, celebrar amb tranquil·lat el Nadal. Essent pocs, anant amunt i avall, però amb ganes. Retrobant a la família, i recuperant una estranya normalitat amb l'ausent. Hem fet cagar el tió, hem menjat escudella i carn d'olla i canelons.

Desitjo que l'any vinent ens sigui propici.


BON NADAL!!!!

5 comentaris:

  1. Molts ànims!
    la meva àvia tb està molt fràgil i tb ens va donar un ensurt el dia de Nadal, xò com una campiona va aguantar.

    per cert, quantes postals!!! quin racó tan maco!! senyal que sou molt estimats!!!

    ResponElimina
  2. Us mereixeu un bon 2012 i us el desitjo de tot cor!!!

    Quantes postals!! Jo gairebé no en tinc en paper... alguna sí, dues amigues que no fallen mai, els nens de catequesi... però poca cosa més, ara tot es fa per Internet... el teu racó m'encanta!!

    ResponElimina
  3. Aaaaai, que m'he oblidat!!... Que he escoltat el missatge del follet del bosc!! hehehe quina gràcia!! :-))

    ResponElimina
  4. ASSUMPTA i RITS us he de confessar que tanta postal a casa es deu, no a que haguem posat les que ens han enviat en anys anteriors perquè ara rebem molt poques, sinó perquè les nenes ja han arribat a aquella fase en que s'intercanvies felicitacions amb els nens de la seva classe!!!

    ResponElimina
  5. Doncs benvinguda sigui aquesta fase d'intercanvi de postals de Nadal!! I tant que sí!! Que amb tanta tecnologia aviat es perdrà una cosa tan bonica com és una felicitació de cartolina :-))

    ResponElimina