21.1.11

No he caigut en la temptació, però he estat a punt

Quin rebutja 100€ per comprar al Mercadona? Jo, en principi no. A més no és tracta d'un sorteig. És una cosa directe: rebré 100€ si envio un correu a 8 amics.

Aquest correu crec que ja l'havia rebut alguna vegada abans, i ara no sé si en vaig fer cas o no. Però avui, he pensat, què carai! aquesta promoció em pagarà una setmana de compra a casa.

Així que he començat a fer la llista de la gent a la que anava a enviar el correu, que si la T., que si la G., que si la P., que si el J..... Però com que sóc així, ho he fet posant les adreces a la còpia oculta, i llavors he pensat: com sabran els del Mercadona si realment li he enviat a 8 persones?

I llavors una bombeta se m'ha encès al cap: segur tot és un timo per aconseguir adreces electròniques! Ho he vist tan clar!

Quatre consultes per la xarxa, i efectivament, és un timo. No sé de qui, si del propi Mercadona (que llavors ja em diràs tu si els interessa que parlin d'ells malament i puguin perdre clients) o de ves a saber quina empresa de marqueting (és tan fàcil mentir a la xarxa!).

Així que finalment no l'he enviat.

El missatge signat diu:


Hola a todos,

Si mandáis este mail a 8 personas y le mandas también la copia a sugerencias@mercadona.es te envían
un vale de 100 euros para comprar en Mercadona, y como esta la vida, me parece el mejor email reenviado que he recibido jamás. Si además, lo enviais a 20 personas entrais en el sorteo de 200 viajes... Un saludo y a comprar en Mercadona, chavales!!!

MERCADONA TE REGALA VALES DE 100 EUR EN COMPRAS Y CIENTOS DE VIAJES POR TODO EL MUNDO .

Abrimos 12 nuevos establecimientos, y por ello queremos captar nuevos clientes. Sabemos de la calidad de nuestros productos, y por ello tenemos la seguridad de que si te invitamos a tus primeras compras ya no querrás ser cliente de otro supermercado. Todo lo que hay que hacer es enviar este e-mail a ocho de tus conocidos. Una vez finalizado el proceso de autentificación recibirás un mensaje en tu mail solicitándote los datos necesarios para hacerte llegar tu premio.. Además, si el mensaje es enviado a 20 personas o más, entrarás en el sorteo de 200 viajes a diferentes destinos por todo el mundo .

Mª Teresa Fernández Villar
COST CONTROL DEPARTMENT
FOSTER WHEELER IBERIA , S.A.U.
C/ Gabriel García Márquez 2
28232 Las Rozas (Madrid)
Tel. +34 91 336 27 06
+34 91 336 27 06
+34 91 336 27 06 +34 91 336 27 06









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada