7.2.11

Gramàtica de l'amor

Aquesta és la darrera lectura que he fet. És una obra de la Rocío Carmona, i jo diria que és una narració per a "senyoretes", vaja per a jovenetes de poc més de quinze anys.

El diumenge vaig trobar uns forats mentre les nenes jugaven o veien els dibuixos a la tele, i em vaig enganxar de seguida.... De fet, per la nit no vaig mirar ni la tele: volia acabar! (encara que de facto no vaig emprar més de quatre hores en conjunt a llegir-la).

Ja m'imaginava el final... però em va arrencar un somriure dels llavis i vaig recordar els meus catorze anys quan llegia a l'Alcott.....

Ha estat una lectura fàcil i relaxada (estic en una època que necessito llegir coses que no m'esgotin, que només m'entretinguin... hi ha moments per tot!) I encara que darrerament trobo a faltar que no llegeixo gaires llibres (i ensumar la seva olor), ara per ara estic llegint molt més que abans (hi ha tants posts interessants per la xarxa!).

1 comentari:

  1. Veig que t'ha passat com a mi... bloguejar m'ha tornat l'il·lusió per la lectura que, tot i ser una de les meves més grans aficions de més jove, havia anat alentint moltíssim, i ara he recuperat totalment l'agradable sensació de tenir sempre algun llibre començat ;-))

    ResponElimina