6.3.11

El dia de la marató

El dia ha començat molt d'hora.

A les 6.15 h del matí ja estàvem en peus. El J. nerviós perquè tenia per davant un repte important: acabar els 42 km de la marató de Barcelona. Jo per diverses coses: nerviosa per l'esdevenir de la seva marató, nerviosa per la marató pròpia que faria amb les nenes per animar-lo en diversos punts de la ciutat, i a més a més, que perquè avui els meus pares marxaven cap a Granada en el seu primer viatge de l'Imserso, i és clar, jo com bona filla (ells són bons pares), els havia ofert de portar-los a l'aeroport per estar a les 7 h. Vaja que el dia ja ha començat ben mogudet.

A les 7:20 h ja tornava a ser a casa, i he començat a preparar el dinar per tenir-lo a punt quan tornem a casa després de la carrera. Llavors, serà una mica tard i no hi haurà temps per badar.

A les 8:30 h. Ja està tot acabat i fins i tot he pogut recollir bany i cuina.

A les 9:45 h ja hem sortit de casa per arribar a la zona Fòrum per aplaudir al J. dos cops (un al seu pas dels 25 kms, i dos al seu pas dels 30. Portem xiulets).

A les 10:40 h ja estem al Fòrum. I amb xiulets i aplaudiments animem als corredors. Es nota que hi ha més que la darrera marató que vam seguir fa un parell d'anys. En l'interval de les 3 hores i 45 minuts passen molts i molts corredors... i entre ells el J. Va molt bé! Se'l veu content.

A les 11:20 h. encara al Fòrum veiem passar al J. per segona vegada. Ja porta 30 km a les espatlles. Ens trobem amb la P. ( la padrina de les nenes, de fet de només una però sembla de les dos. Quina sort!)

A les 11:45 h. estem a la plaça Urquinaona. Volem animar de nou al J. Ja només li queden 6 km.... Però, entre els corredors no l'hem vist passar.... Agafem el metro i cap a plaça d'Espanya.

A les 12:25 h. ja som al peu de les torres venecianes. És impossible veure res! Quanta gent esperant als seus corredors. Quants corredors que ja han acabat i marxen. Ja portem 4:05 hores de marató. Decidim pujar fins la gran font de Montjuïc on havíem quedat amb el J. Esperem i esperem, però entre tanta gent seguim sense veure'l.

A les 13 h per fi ens trobem! Uff hi ha de tot. Molta satisfacció per haver acabat la cursa, molt cansament, moltes emocions bellugant-se...

A les 14:30 h arribem a casa tots 5 per menjar-nos uns macarrons i unes croquetes casolanes.

Per la tarde. Tots tenim les cames adolorides i cansades. Avui anem aviat a dormir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada