21.11.10

Mags i altres espectacles infantils

Amb aquest afany que tenim els pares d'avui de fer els caps de setmana inolvidables als nostres fills (per no dir moguts i divertits, i en certa manera stressants, per voler fer mil coses), a casa, hem obert una línia: espectacles infantils gratuïts els dissabtes a la tarde (coses de la crisi, ho havia de dir, oi?).

D'espectacles Barcelona i els voltants ofereixen mil. Uns de gratis i uns altres de pagament. L'oferta, jo diria que és inacabable. Només cal, de vegades saber on trobar la informació de les novetats. La web Toc Toc, ofereix molta informació, i La Vanguardia (pàgina de cultura, apartat dedicat als nens), també.

A aquest darrer és, on un dia per casualitat, van descobrir que hi havia un espectacle gratuït a El Corte Inglés de Cornellà a les 18:30 h (una hora perfecta per anar-hi després de la visita setmanal als avis d'Horta, a més vam recordar que la nostra amiga G. ens havia parlat de que feien coses per crios). I ja ens veieu, quasi cada setmana al centre (que la petita de casa anomena "la botiga dels contes", per allò que el primer espectacle que vam veure era un contacontes).

Ahir va haver l'actuació d'un jove mag. I com que la màgia és una cosa que encanta a les nostres menudes perquè "el seu avi havia estat mag" (bé, la realitat és que el meu pare quan els meus cosins i jo érem petits va comprar alguns trucs de mans a la botiga Ingenio, vaja que no eren els truc de Magia Borràs, que també el teníem, i per les trobades familiars ens feia un petit espectacle) no vam faltar.

Com sempre, jo, igual que els petits (i mira que hi havien) ens vam quedar bocabadats de veure com apareixien i desapareixien coloms, feia paperets d'aigua o apareixia un billet signat per un espectador dins d'una llimona (alguns dels trucs eren els de la temporada, perquè en un altre espectacle de màgia que vam anar fa poc, van fer els mateixos).

Sé que hi ha truc, però per més que miro, no el veig (és clar, que mai, he tingut l'interès de veure com es feien els trucs, i mira que ho tenia a prop!). Em sembla que d'aquí a poc, un encàrrec pels Reis, serà una capseta de màgia per principiants....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada